CostaVilla


Huizen verhuur Spanje

 

Spanje en haar eilanden als vakantieparadijs
 

Spanje is een zonneoord bij uitstek. Aan de Spaanse Costa’s is het heerlijk vertoeven op het strand. Zelfs in de winter is het weer aan de Costa’s aangenaam. Ook voor andere vakanties is Spanje echter een ideaal vakantieland. Wat te denken van een stedentrip naar Barcelona, Madrid of Valencia? Of wellicht een vakantie naar de bergen waar zelfs wintersport kan worden bedreven! Andorra bijvoorbeeld. Of: een heerlijke, luie vakantie  naar een van de eilanden die Spanje rijk is, Hier vindt u uw ideale vakantiehuis voor alle type vakanties. Of u nou op zoek bent naar een appartement, villa of zelfs een echte Spaanse Finca of Masia: wij bieden het aan.
 

Betaalbare Luxe

Een vakantiehuis huren en boeken bij Costavilla is om meerdere redenen een goede keuze. Zo huurt u rechtstreeks bij de eigenaar van de villa, het appartement of de Masia zelf. U betaalt dus geen overbodige commissie aan verhuurder organisaties. Zonder tussenpersoon huren is sowieso plezierig, want bij problemen kunt u direct met de eigenaar zelf contact zoeken. Dit scheelt een hoop tijd en ergernis. U hoeft ook niet bang te zijn voor ‘’spook villas’’: elke verhuurder moet een eigendomsbewijs overleggen voordat hij of zij bij ons mag gaan verhuren.

Een villa huren is niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog eens goedkoper dan het boeken van een hotel. Bij een villa heeft u uw eigen plek met privé zwembad, groteske kamers en zonovergoten terrassen. Hier kunt u ook barbecueën met familie, vrienden of mensen die u bent tegengekomen tijdens de vakantie. Daarnaast kunt u ook uw auto meenemen of een auto huren en deze  op uw eigen veilige terrein parkeren. Dit biedt natuurlijk vele vrijheden: u kunt een hapje eten in het dorp, naar het strand rijden of zelfs een stedentrip maken.


Accommodaties zoeken en huren in alle soorten en maten

Op Costavilla slaagt iedereen in het zoeken naar een geschikte woning voor de naderende vakantie. Wij hebben namelijk accommodaties in alle soorten en maten én voor elke portemonnee.  Wij bieden villa’s, Masia’s, appartementen, chalets, bungalows, bed and breakfasts en zelfs camping-accommodaties aan. Ons aanbod is divers en het mooiste is nog wel: u huurt rechtstreeks bij de eigenaar zelf. Dit is veiliger en natuurlijk goedkoper, u betaalt nu immers geen overbodige commissie.

Trek er dus op uit. Waarom niet een weekendje met vrienden naar het feesteiland Ibiza? Of een cultureel weekend aan het strand in Barcelona, wij hebben appartementen in het hartje van het centrum. Of een heerlijke relaxvakantie aan de Spaanse Costa in een standvilla? Wij van Costavilla helpen u graag op weg met het Zoeken en huren naar een geschikte vakantiewoning.


Rechtstreeks bij de eigenaar een villa huren Spanje

Alle accommodaties op Costavilla zijn door de eigenaren te huur gezet. Zij kunnen u dus ook informatie verschaffen over de locatie waarin de woning zich bevind. Ook voor tips over leuke restaurants of het mooiste strand, kunt u bij de eigenaar terecht. Het persoonlijk contact dat u hier vindt, zult u niet vinden bij een agentschap. Eigenaren hebben immers binding met de woning en de streek, iets dat een agentschap niet heeft. Haal bij Costavilla meer uit uw vakantie!

Kortom, geniet van het vooruitzicht op zon, zee en strand. Laat de voorpret alvast beginnen op Costavilla.nl!

Costavilla, huizen en villa's huren in Spanje

Meer huizen en villa's in Spanje kijk op Vakantie huis huren

©2018 costavilla.nl - huur en verhuur huizen aan de Costa Brava